الو مدرن - ALO MODERN
دیوارپوش - سقف کاذب - کفپوش
نصب کفپوش به راحتی قابل اجراست برای اطلاعات بیشتر از نصب کفپوش میتوانید با ما تماس بگیرید اجرا توسط مهندسین خبره انجام میشود با الو مدرن تماس بگیرید
نصب کفپوش

0900-9192820

نصب کفپوش چگونه انجام میشود | نصب انواع کفپوش -الو مدرن

برای نصب کفپوش پی وی سی روی سیمان، مراحلی که باید به دقت انجام شوند عبارتند از:

نصب کفپوش روی سیمان

آماده ‌سازی سطح: در این مرحله، ابتدا سطح سیمان را به ‌دقت تمیز کرده و از هرگونه ذرات یا آلودگی ‌هایی پاکسازی می ‌شود. همچنین، اطمینان حاصل شود که سطح کاملاً صاف و خشک است.

نصب مواد زیرسازی: برای افزایش لایه‌ های حفاظتی و همچنین برای ایجاد زیرساخت مناسب برای کفپوش، از مواد زیرسازی استفاده می ‌شود. این مواد باید به طور کامل خشک شوند قبل از ادامه کار.

انتخاب و نصب الگوی کفپوش: الگوی نصب کفپوش بستگی به سلیقه مشتری دارد، اما الگوهای متداول مانند آجری، رومالی، تخته ‌تخته و زیگ‌زاگ مورد استفاده قرار می ‌گیرند. الگوی انتخابی باید با معماری فضا سازگاری داشته باشد.

نصب کفپوش: پس از انتخاب الگو و آماده ‌سازی سطح، کفپوش ‌ها به ترتیب الگو و با استفاده از چسب مخصوص نصب می‌ شوند. توجه به رعایت زمان مورد نیاز برای خشک شدن چسب و همچنین اندازه‌ گیری دقیق سطح برای جلوگیری از هدر رفتن مواد بسیار حائز اهمیت است.

پایان ‌دهی و تمیزکاری: پس از نصب کفپوش، لازم است مراحل پایانی مانند برش دادن کفپوش در نقاط لازم، رویه کفپوش را فشار داده و اطمینان حاصل شود که کفپوش به طور کامل به سطح چسبیده است. سپس با پاک کردن سطح از هرگونه زباله یا ذرات اضافی، نصب کامل محسوب می‌شود. این مراحل با دقت و صحیح انجام شود، به نتیجه ‌ای با دوام و جذاب خواهید رسید.

نصب کفپوش

کفپوش

کف ساختمان از یکی از عناصر حیاتی است که برای دکوراسیون و استفاده روزانه از ساختمان مهمی است. در واقع، کف ساختمان با برخورد با اجسام و تحمل وزن مداوم، نیازمند مقاومت و طراوت است. از این رو، کفپوش مناسب به‌ منظور هماهنگی با فضای داخلی یا خارجی ساختمان و همچنین ارتقاء زیبایی و مقاومت بسیار مهم است.

صنعت، با پیشرفت‌ های فناوری و مواد ساختمانی، انواع مختلفی از کفپوش‌ ها وجود دارد که هر کدام از ویژگی ‌های خود را دارند. برای مثال، از کفپوش‌ های چوبی به دلیل طبیعت و گرمایی آنها در فضا هایی که نیاز به آرامش دارند و دوام دارند می ‌شود، در حالی که کفپوش‌ های سرامیکی یا پارکت با مقاومت بالا در برابر فشار و خوردگی برای فضا های با ترد بالا مناسب‌ تر هستند.

با در نظر گرفتن عواملی مانند هزینه، نحوه نصب، نیاز به نگهداری و تعمیرات بعدی، همچنین ظاهری و هماهنگی با سایر عناصر تزئینی، می ‌توان کفپوش مناسبی را برای خود انتخاب کرد. در نهایت، کفپوش مناسب نقش مهمی در بهبود زیبایی و کارایی فضاهای ساختمانی دارد و می‌ توان از آنها بسیار بهتر استفاده کرد.

مراحل نصب کفپوش پی وی سی

برای نصب کفپوش‌ های پی وی سی، ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که سطح زیرین کاملاً صاف و هموار است. در صورتی که سطح از پیش هموار باشد، می ‌توانید بدون نیاز به آماده ‌سازی اضافی، کفپوش ‌ها را نصب کنید. اما در صورت نیاز به هموارسازی، باید کف ‌سازی اصولی انجام شود.

پس از هموارسازی سطح، برای افزایش چسبندگی بهتر، معمولاً از یک لایه ملات سیمانی سبک استفاده می ‌شود. این لایه ملات، علاوه بر ایجاد یک سطح صاف و هموار، به کفپوش کمک می ‌کند که بهتر به سطح زیرین چسبیده و ثابت شود. با رعایت این مراحل، می ‌توانید کفپوش ‌های پی وی سی را با کیفیت بالا و بدون نیاز به تعویض مکرر نصب کرده و از زیبایی و عملکرد آن ‌ها بهره‌ مند شوید.

مراحل نصب کفپوش پی وی سی

نحوه نصب کفپوش رولی پشت چسب دار

نصب کفپوش رولی و تایلی در اصل نیاز به یک زیرسازی مناسب دارند. برای هر دو نوع کفپوش، زیرسازی باید کاملاً صاف و هموار باشد تا جلوی ایجاد سایه‌ ها یا نقاط ضعف در زیر کفپوش را بگیرد. حتی در صورت استفاده از تایل، پر کردن درزهای سرامیک ‌ها نیز اهمیت دارد تا جلوی ورود آب یا رطوبت به زیر کفپوش را بگیرد و از آسیب دیدگی آن جلوگیری شود.

تفاوت اساسی بین نصب رولی و تایلی در روش اجرا و نحوه چسباندن آنها به زیرسازی است. در صورت استفاده از کفپوش رولی، نیاز است که کفپوش به صورت پهن شده و به طول مورد نیاز برش داده شود. سپس باید گوشه‌ها و نقاط تلاقی آن با دیوارها را برش داده و سپس به زیرسازی چسبانده شود، به گونه‌ای که کاملاً چسبیده و بدون لغزش بماند. این کارکردن با دقت می‌تواند از باز شدن لبه‌های کفپوش رولی پس از مدتی جلوگیری کند.

از طرف دیگر، نصب کفپوش تایلی نیازمند قرار دادن هر تایل به صورت جداگانه بر روی زیرسازی است، و سپس هر تایل به زیرسازی چسبانده می‌شود. این نیاز به دقت بیشتر در نصب دارد، زیرا هر تایل باید به طور کامل و صحیح در موقعیت خود قرار گیرد و سپس چسب زیر آن بماند تا جلوی حرکت یا جدا شدن آن را بگیرد.

بنابراین، علاوه بر زیرسازی مناسب، روش نصب و چسباندن کفپوش به زیر سازی نقش مهمی در جلوگیری از احتمال ورود آب، رطوبت، و از بین رفتن کفپوش بازی می ‌کند.

نحوه نصب کفپوش رولی پشت چسب دار

بهترین مکان برای نصب کفپوش

قبل از نصب کفپوش حتماً لازم است که لکه‌ های روغن یا گریس را از سطح زیرین پاک کنید. این لکه ‌ها می ‌توانند از چسبیدن کفپوش به سطح زیرین جلوگیری کنند و باعث ایجاد مشکلات در طولانی‌ مدت شوند. برای پاک کردن این لکه‌ ها، از مواد شوینده و مناسب برای نوع لکه (مانند مایع ظرفشویی یا محلول‌ های شوینده خاص) استفاده کنید. بعد از اینکه لکه‌ ها را پاک کردید، مطمئن شوید که سطح زیرین کاملاً خشک شده است قبل از ادامه مراحل نصب. این اقدام سطح زیرین را برای چسباندن کفپوش بهتر آماده می ‌کند و از ظهور مشکلات در آینده جلوگیری می ‌کند.

امتیاز به مطلب